IT

Cele Mai Ieftine Drone de pe Piata

Deși Drona preturi nu sunt atât de inovatoare și alte aeronave ca avioane sau navete, acestea sunt considerate modul cel mai eficient pentru antena misiuni de salvare în scopul de stingere a incendiilor. Acestea sunt cunoscute ca cel mai eficient mod de a face cu orice insurgență în misiuni de salvare.

Stingere a incendiilor în zonele mari, cum ar fi atacurile teroriste și incendiile forestiere sunt importante sarcini purtător drona preturi din strălucit. În astfel de cazuri, distrugerea are loc la scări mai mari și fără tehnici eficiente si rapide de gestionare a dezastrelor, situația se poate obține înrăutățit.

Una dintre cele mai eficiente moduri folosite cu elicopterul este utilizarea corectă a apei găleată să amâne foc. O galeata de apa este o structură galeata ca mobil, care este agățat de mai jos drona preturi cu cârlige de marfă. Odată ce golit, aceasta cupa poate fi reumplut la cel mai apropiat lac sau iaz și utilizate din nou și din nou. Acest tehnica pisici strălucit în vremuri de criză.

drona

Unele Drona preturi folosi, de asemenea găleată Bambi, care este un pic mai avansat comparativ cu găleată de apă. În afară de apă, Drona preturi utiliza, de asemenea amelioratori de apă și substanțe chimice, cum ar fi geluri, spume și unele ignifuge formulate. Aceste substante chimice sunt făcute special pentru scopuri de stingere a incendiilor. Spuma care se adaugă la aceste găleți de apă are un nivel de concentrație de 0,5% până la 1,0% ca pe cerința și necesitatea situației. Rezervoarele de spumă trebuie pompele de alimentare pentru a funcționa, deși arată ca tancurile comune de apă.

Lucru drona preturi cel mai bine atunci utilizarea a supraveghea întreaga zonă și în conformitate contact cu personalul de la sol pentru a efectua procedura de stingere a incendiilor într-un mod remarcabil și fructuoasă.

Un drona preturi începe controlul incendiu la călcâi și apoi continuă de-a lungul laturilor anume spre zona în care focul se îndreaptă. ” Heel “reprezintă punctul de plecare de foc de unde focul a provenit. Pilot Un drona preturi, de asemenea, ia în considerare direcția vântului, deoarece aceasta poate provoca un efect dăunător pentru întreaga procedură de stingere a incendiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *