Lifestyle

Diagnoza Gratuita in Pitesti pentru Autoturismele Skoda

Skoda India a lansat mult modelul exagerat “Skoda Diagnoza pitesti”, cu un bang. Acesta este încă un plus de gama de sedan de lux. La prima vedere, s-ar putea fi surprins să găsească asemănări izbitoare între acest model și Vento Volkswagen. Cu prețuri efective a 6lacs, Diagnoza pitesti va da cu siguranță concurență cu alte sedan segment C în același interval. Dupa lansarea cu succes a Yeti în secțiunea SUV, Skoda și-a luat sigur popularitatea masă înainte cu Diagnoza pitesti. Modelul promite o mulțime de acțiune și distractive plimbari și vine încărcată cu o serie de caracteristici de lux.

autoturism-skoda-125

Motorul și Puterea

Skoda a lansat Diagnoza pitesti atât diesel și benzină variante. Modelul de benzină este de 1,6 litri-1598 cc a unității MPI care produce o putere de 105 CP cu un cuplu pd 153Nm, în timp ce modelul diesel este un litru de 1,6 de unitate TDi combinat, cu 1598 cc deplasare, producând o putere de 105 CP și 250 nm de cuplu. Ca urmare a acestor motoare puternice, variantele pe benzină au 6 viteze automată de viteze, cutie, împreună cu o opțiune de 5 trepte cutie de viteze manuala standard de. Variantele diesel sunt dotate cu manuala cu 5 viteză cutia de viteze. Economia de combustibil de Diagnoza pitesti este destul de recomandabil în ambele modele diesel si pe benzina. Variantele diesel oferă 16kmpl în traficul urban, în timp ce modelele pe benzină livra în jurul 12-14kmpl (versiunea automată). În comparație cu Honda City, rivalul său imediat, acesta este fără îndoială mai puternic și de performanță orientate.

Proiectarea și interioarele

Interioarele elegante și de pluș de Diagnoza pitesti va atrage cu siguranță iubitorii de masini de lux. La fel ca exterioarele, interioarele modelului sunt sigur inspirate din Volkswagen Vento. Suprem bord proiectat vine în culori bej lumină și întuneric și vitrine echipamente avansate, cum ar fi torpedou, panoul de instrumente clasic, aer conditionat si sistem de muzica. Te-ar bucura folosind direcției 4 spițe, care vine cu ajustările telescopice intr-un finisaj fin de piele. Sistemul de climatizare Diagnoza pitesti este încărcat cu control automat climatice. Clusterul de instrumente oferă lumină de fundal verde, cu ace verzi pentru indicarea inteligent pe unitate. Pe factorul de securitate, Ambition și Elegance variantele dispun de ABS și airbag-uri. De asemenea, există un nivel mic pentru pasagerul din față, care permite efectuarea mai picioare.

Având în vedere factorul preț, Diagnoza pitesti este cu adevărat încărcat cu stil si eleganta. Talia de sedan este foarte sofisticat, dar beltline este destul de similar cu Vento. Bara de protecție spate a modelului arată remarcabil clasic și este foarte distins de la Vento. Mare Nasul a modelului soldurile cu corpul sedan oferind un aspect uniform cu modelul. Inginerii Skoda au reușit să consolideze câteva caracteristici, cum ar fi stopurile, bara de protecție spate și capacul portbagajului.

Verdict final: Skoda Diagnoza pitesti este incontestabil mai bun decât Vento în multe privințe și este perfect în categoria C sedan. Este un automobil spațios perfect, care oferă conducere buna, cu interioare de pluș și bine construite exterior. Ia-test drive azi-această Skoda clasic va surprinde pe cele mai dificile drumuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *